Servicii

Consultație și control
LASER terapie

Stabililește diagnosticul și tratamentul adecvat și monitorizează evoluția afecțiunii.

Se bazează pe faptul că radiația LASER are efect de îmbunătățire a circulației locale, favorizează calmarea durerii, cicatrizarea unor răni. Se poate folosi în toate formele de acnee, herpes, zona zoster, infecții cutanate (furuncul), ulcer varicos, eczeme, alopecie, lichen plan cutanat, arsuri cutanate.

NU este indicată în cancere cutanate, nevi pigmentari, la gravide și la copii sub 3 ani.

Dermatoscopie

Utilă pentru diagnosticul și supravegherea leziunilor pigmentate (nevi) cu potențial cancerigen.

Electrocauterizare

Este o metodă de îndepărtare a unor formațiuni cutanate (veruci,papiloame, cancere cutanate ș.a.) cu ajutorul unui aparat numit electrocauter. Formațiunea este îndepărtată prin ardere sub anestezie locală. Metoda este rapidă, eficientă și cu riscuri reduse.

Peeling

Este o metodă chimică utilizată pentru reducerea cicatricilor postlezionale (de exemplu, din unele forme de acnee) sau a ridurilor superficiale.

Microdermabraziune

Este un tratament  care presupune exfolierea pielii și care duce la eliminarea stratului cornos al pielii alcătuit în principal din celule moarte. 

Crioterapie

Se foloseste azot lichid, care prin evaporare ingheata suprafata tratata. Este utila pentru indepartarea tumorilor benigne, cum ar fi papiloamele. 

Infiltrații intralezionale
Pansamente

Se injecteaza local diverse substante (cortizon). Metoda este indicata in pelada, sclerodermie locala, lichen bucal, cheloid. Se fac mai multe sedinte.